birolab.panaweb.hu

Tégláskerti Nyugdíjasok Baráti Köre


A több, mint 25 éves múlttal rendelkező BIT Egyesület közel 6 éve működteti a Freedom Közösségi Házat, amely Debrecen Tégláskert városrészében található. A Közösségi Ház működtetésével az Egyesület a közösség, a helyi lakosság számára nyújt közösségi, kulturális és egyéb szolgáltatásokat. Ugyancsak a Közösségi Ház adott teret az elmúlt években az Egyesület által sikeresen megvalósított valamennyi projektnek, valamint a helyi csoportoknak, mint például a Tégláskerti Nyugdíjasok Baráti Köre. 

A klub 2012 óta működik. Alapításkor klubvezetője Falvai Ferenc volt, áldozatos munkájának öszönhetően 11 fő induló létszám után mára 46 főre növekedett a tagok száma. A közösségi színtér nagyban hozzájárult csoportunk összekovácsolódásához. A rendszeres klubfoglalkozások és közösségi rendezvények mind-mind hozzájárultak sikereinkhez, melynek eredményeképpen büszkén járulunk hozzá a tégláskerti közösség kulturális életének fellendítéséhez. 

Az elmúlt években aktívan kapcsolódtunk be a Közösségi Ház által szervezett rendezvények lebonyolításába. Méltán vagyunk büszkék a Tavaszi Rügyfakasztó Ünnepségünkre, a Szüreti Mulatságra valamint a Karácsonyi megemlékezésekre. Munkánk során számtalan pozitív visszajelzésben van részünk. 

A közösségi szellem, mint összekovácsoló erő jelen van a mindennapjainkban. Rendszeresen szervezünk kirándulásokat, ahol lehetősége van a tagoknak kilépni a mindennapok rutinjából, valamint lehetőség van az ismerkedésre, az új élmények befogadására. Felejthetetlen emlékek maradnak számunkra a Boldogkőváralja, Ópusztaszer, Poroszlói Ökopark, Országház, Bánki Tájház, Hármashegyalja, Nagykereki Bocskai Várkastély látogatásai, valamint a 2015-ös év búcsúztatása: 


Célunknak tekintjük, hogy a tégláskert és környéke lakóit, nyugdíjasait minél sikeresebben bevonjuk a klub programjaiba, valamint a Közösségi Ház rendezvényeibe, - elősegítve ezzel a hagyományápolást, - mint például a   Télüzést farsangi mulatsággal, vagy az őszi szilvalekvár főzését üstben. 

Munkánkat nagymértékben segítik a Freedom Közösségi Ház dolgozói, továbbá Szabó Gyula Önkormányzati Képviselő Úr támogatását is élvezzük. 

Ha a Tégláskertben, a Boldogfalvi, vagy az Epreskertben laksz és szeretnél egy összetartó, jószellemű, jókedélyű, vidám közösség tagja lenni, keress meg minket!

Klubvezető: Számel Pálné - 0620/431-77-32 
Helyettes: Falvai Ferenc - 0670/615-18-94 
Gazdasági vezető: Eszenyiné Vajta Aranka - 0630/621-52-25 
 
Klubfoglalkozások - Minden páros héten szerdánként 
10:30-12:00 
 
Helyszín:
Freedom Közösségi Ház
H-4030 Debrecen, Gázvezeték u. 50. 
Tel./Fax: + 36 52 784-143  
 
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt! 


Keresés a tartalomban:Fő támogatónk:BIT Egyesület
4025 Debrecen, Széchenyi u. 19. fszt. 2.

Freedom Közösségi Ház
4030 Debrecen, Gázvezeték u. 50.

e-mail cím: info[kukac]bitegyesulet.hu
Telefon: +36/52 784-143
Fax: +36/52 784-143
Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00697-2010
Intézményakkreditációs lajstromszám: AL-2703