BITT Tréning

Beépíthető - Interaktív - Tapasztalati - Tudás

Mi az a BITT Tréning?
A BITT Tréning egy tanulási folyamat, amely az élménypedagógia módszertanát alkalmazza annak érdekében, hogy a résztvevőket kimozdítsa komfortzónájukból. Ezáltal gyarapítva tudásukat önmagukról, környezetükről. A képzés során a résztvevők önismerete fejlődik, megtapasztalják saját határaikat, valamint azt, hogy hogyan viselkednek váratlan szituációkban.

Mitől Beépíthető?
A tapasztalati tanulás előnye az, hogy a megszokott formális tanulási módszerekkel szemben gyakorlati tudást ad, amit az élet bármely területén hasznosítani lehet a társas kapcsolatokban. További előnye, hogy a megszerzett ismeret mélyebben vésődik be, és akár a legváratlanabb helyzetekben is ösztönszerűen felszínre törhet.

Mitől Interaktív?
A tudás átadása nem frontálisan történik, ezért szükséges a résztvevők aktivitása, együttműködése. A feladatok többsége mozgásos (indoor-outdoor), a csoporttagokkal való kommunikációt és együttműködést igényel.

Mitől Tapasztalati?
Hisszük, hogy a tanulás legjobb módja a tapasztalás. Éppen ezért a tréning során a „learning-by-doing” („cselekedve tanulás”) módszertanát alkalmazzuk. Az ismeretszerzés a gyakorlati feladatok megoldása során, majd az azt követő reflexiós körökben történik.

Milyen eredményei lehetnek a Tréningnek?
A tréning központi elemei szabadon változtathatóak, kombinálhatóak, az résztevők igényeire szabva. A fókuszban lehet: a csapatépítés, a vezetői, problémamegoldó képességek fejlesztése, kreatív konfliktuskezelési technikák elsajátítása.

Kinek ajánljuk?
A tréninget ajánljuk új és meglévő munkahelyi közösségek számára, a hatékonyabb együttműködés érdekében. Pedagógusoknak, hogy meglévő eszköztárukat fejlesszék, és azt a munkájuk során alkalmazni tudják. Általános-, és középiskolai osztályok számára csapatépítés, jutalomprogram céljából. Üzleti partnereink számára csoportos munkaerő- kiválasztás céljából.

További információért, árajánlatért keresse trénereinket: