Deszkavilág

„Deszkavilág"
c. projektünk

Projekt azonosítószáma: NTP-EFP-14-0083
Megvalósulás időtartama: 2015.03.01. - 2015.06.30.

A program során sokféle készség és képesség fejlesztése valósult meg. A programra jellemző volt a komplex (többféle módszerrel többféle képesség fejlesztése), integrált (csoportfoglalkozások, projektmunka, iskolai közösség építés) és differenciált (egyéni képességek/igények figyelembevétele, egyéni foglalkozások, egyéni tehetséggondozás) jelleg. A szervezet egy másik program keretében hagyományteremtő jelleggel elindította a Deszkavilág alapjait, amelyet jelen pályázat segítségével folytatni kívántunk.

A program megvalósítása során felfedezésre és fejlesztésre kerültek a rejtett képességek, készségek. A már meglévő  tehetségterületek továbbfejlődtek, miközben az egyes foglalkozásokon további képességek, készségek fejlődése is megvalósult: kommunikáció, érvelés, stílus, mozgáskultúra, csapatmunka, közös gondolkodás és cselekvés. A programban is megvalósuló színjátszó csoport a jövőben is folytatja munkáját, újabb és újabb darabokat állítanak össze, majd mutatnak be.