Biciklivel érkezik a Mikulás a BIT-be!

Öt biciklivel egyszerre érkezik a baktalórántházai Re-Cikli Műhely „Mikulása” a debreceni BIT Egyesülethez december 5-én 10 órára. A BIT Egyesület munkatársai ugyanis egész évben, a téli mínuszokban, olykor hóemberré fagyva is bringáznak a munkába, így népszerűsítve az egészséges életmód fontosságát. Az idei téltől a „Mikulásnak” hála ezt már azok a munkatársak is megtehetik, akiknek eddig nem volt erre alkalmas kerékpárjuk.

A BIT a környezettudatosság és társadalmi felelősségvállalása jegyében egy öt darabból álló, használt, a Re-Cikli Műhely által felújított egyedi festésű, egyesületi arculattal ellátott kerékpárflottát rendelt munkatársai részére, amelynek darabjait az októberi „Kerékpározz egész évben” elnevezésű, a BIT székhelyén megrendezett rendezvényen választották ki.

A BIT-es munkatársak „jóságát” mi sem bizonyítja jobban, minthogy várva várt kerékpárok már december 5-én megérkeznek hozzájuk!

Ebből az alkalomból ünnepélyes átadót szervezünk, ahol személyesen megjelenik maga a Re-Cikli Mikulás!

Időpont: 2014. december 5. (péntek) 10 óra
Helyszín: Freedom Közösségi Ház (Debrecen, Gázvezeték u. 50.)